12 Aralık 2012 Çarşamba

Bulut tabanlı profesyonel: “Office 365”


Microsoft Office ile tamamen uyumlu olan tek Web tabanlı hizmet

Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access gibi herkes tarafından bilinen ve güvenilen verimlilik araçlarını temel alarak tasarlanan, kurumları bulut hizmetiyle buluşturan Microsoft Office 365, 2011 yılında deneme sürümünün yayınlanmasının ardından 27 Haziran 2012’den itibaren Türkiye’de Türkçe olarak tüketicileriyle buluştu. Kurumsal ölçekli firmalara hizmetten, profesyonel ölçekli hizmete kadar birçok alana hitap eden Office 365, zamandan tasarruf sağladığı gibi paradan da tasarruf sağlamanıza imkân sunuyor. Bulut tabanlı hizmetlerini sadece kurumlara değil herkesle buluşturan Office 365, çalışanlara daha kolay hizmet verebilmek için mobil telefonlar ve tablet bilgisayarlar üzerinden de kolayca çalışabilme olanağı yaratıyor. Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online ve Microsoft Lync Online gibi ürünleri tüketicilerine sunan Office 365, her cihazdan erişim sağlayabiliyor. Bulut üzerinde ihtiyaç duyulan güvenliği ve denetimleri beraberinde sunarak kişilere verdiği hizmeti daha da sağlıklı hale getiriyor.

Tüm mecralardan üretkenlik deneyimi
Birlikte çalışma, haberleşme ve güvenlik özelliklerini düşük bir maliyetle bir araya getiren Office 365, sadece bilgisayarlar üzerinden değil birçok cihazdan erişim sunarak kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Mobil cihazların Office 365 üzerinde sağladığı kolaylıklara dikkat çeken Microsoft Türkiye Ürün Pazarlama Yöneticisi Atalay Aktaş, “Birleşik haberleşme, iş zekâsı, kurumsal içerik yönetimi, birlikte çalışma ve kurumsal arama gibi alanlarda kolaylık sağlayarak kurumlara faydalı olan Office 365, en iyi üretkenlik deneyimini kullanıcılara sunabilmek için çalışmalar sürdürüyor. En fazla ARGE yatırımı yapan ilk 5 şirket arasında yerimizi alarak kullanıcılarımıza sunduğumuz yatırımlarımızı da tescillemiş olduk. Yaptığımız yatırımlar ve yenilikler doğrultusunda kullanıcılarımıza daha kapsamlı ürünler sunmayı hedefliyoruz. Üretkenlik deneyimi alt yapımızı mobil cihazlar ve tablet bilgisayarlar ile bütünleşik çalışabilen bir yapı olarak ortaya çıkarıyor. Web ve mobil alanlarda kullanıcılarımıza kolaylıklar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Microsoft Office 365’i 30 gün ücretsiz deneme kolaylığı
Kullanıcıya çevrimiçi eğitimi ile birlikte bir kullanım kılavuzu sunan Office 365’i 30 gün boyunca deneyebilmek için yapılması gerekenler oldukça basit. www.microsoft.com sitesinden ilgili sayfaya giderek formu doldurmanız yeterli. Office 365 ile ilgili karşılaştığınız mevcut her tür durum için 7/24 ulaşabileceğiniz çevrimiçi destek veren müşteri temsilcisi bulunuyor. Eğer deneyiminizden memnun kalırsanız Office 365’i ücretli aboneliğe çevirmeniz de mümkün.

Office 365 neden tercih edilmeli?
-Hemen hemen tüm cihazlardan ve her yerden erişim sağlayabilirsiniz
-Office dosyalarınız üzerinde çevrimiçi veya çevrimdışı olarak çalışabilirsiniz
-Office 365’in yerleşik virüsten koruma ve istenmeyen posta önleme teknolojisi ile güvende kalırsınız
-Yüzde 99,9 çalışma süresine garantisiyle oluşabilecek aksaklıklara karşı ödediğiniz abonelik bedelini geri alabilirsiniz
-
Kısa sürede kullanmaya başlayarak, saniyeler içinde yeni kullanıcılar oluşturabilirsiniz
-Önceden de kullanmış olduğunuz Microsoft Office araçları ile bildiğiniz deneyimi yaşamaya devam edebilirsiniz

-Kurum içi diğer çözümlere göre daha düşük maliyet ödeyerek daha kapsamlı bir iş modeli elde edebilirsiniz
- İş arkadaşlarınızla anında bağlantı kurarak çevrimiçi toplantılar düzenleyebilirsiniz
- Çevrimiçi dosya paylaşımında bulunarak sesli posta gönderebilir ve ortak çalışmalar sağlayabilirsiniz
- Office belgelerini çevrimiçi olarak oluşturup, depolayarak ve düzenleyebilirsiniz
- E-posta ve takviminize bilgisayarınızdan, Web’ den ve akıllı aygıtınızdan erişebilirsiniz.
Atalay Aktaş’a göre Office 365’i değerli kılanlar şunlar: “ Kurumsal görüntülerin oluşturulmasıyla üretkenlik deneyiminin sunulmuş olması, Mozilla Firefox, Google Chorme, İnternet Explorer ve Safari gibi en güncel sürümlerle birlikte kullanılır durumda olması, tanıdığımız ve daha önceden kullandığımız Microsoft Office araçlarıyla kullanım kolaylığının sağlanması, akıllı cihazların tamamına yakınından erişimin desteklenmiş olması, çok sayıda virüs koruma programına sahip olmasıyla birlikte postaların daha size gelmeden virüs taramasından geçmesi ve son olarak coğrafi yedekleme sisteminin kullanılması, ISO 27001, SAS 70 Type1, FERPA, FISMA, Eusafe Harbor Seal uyumluluklarının sağlanmış olması, yüzde 99,9 finansal olarak desteklenen hizmet servis anlaşmasının yapılması .”




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder